Subscripció a les propostes de Barcelona Cultura

A continuació us proposem el llistat de butlletins de Barcelona Cultura perquè trieu els que poden ser del vostre interès.


 • Butlletí setmanal amb l'activitat cultural de la ciutat.Web Barcelona Cultura

  El butlletí setmanal de Barcelona Cultura.

  Cada dijous, rebràs a la safata d’entrada del teu correu electrònic una selecció de propostes culturals per gaudir de la ciutat tota la setmana! Activitats en família, música, teatre, dansa, exposicions, rutes, literatura, circ i moltes coses més!

  Web Barcelona Cultura

 • L’actualitat literaria de la ciutat.Web Barcelona Ciutat de la Literatura

  Si vols estar al dia de l’activitat literària de Barcelona, subscriu-te a aquest butlletí mensual. Rebràs notícies, entrevistes i propostes d’esdeveniments sobre llibres i literatura a la ciutat.

  Web Barcelona Ciudad de la Literatura

 • Butlletí mensual amb les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona.Web Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona

  Butlletí mensual amb les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona.

  Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

  Web Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona

 • Viu la cultura popular des de dins amb les notícies i els esdeveniments més destacats Web Barcelona Cultura Popular

 • Butlletí mensual amb les activitats i exposicions del Monestir de Pedralbes. Web Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes

 • Butlletí mensual amb tota l’actualitat del centre.

  Butlletí mensual d’El Born CCM. Vols estar al dia de les activitats i propostes del centre? Un cop al mes, rebràs tota la informació sobre exposicions, visites, formació, tallers... i molt més!

  Web El Born Centre de Cultura i Memòria

 • Informació d'activitats i del programa de Creadors EN RESiDÈNCiA als instituts de Barcelona. Web En Residència

 • Butlletí sobre les activitats del Barcelona Districte Cultural. Web Barcelona Districte Cultural

  Butlletí sobre les activitats del Barcelona Districte Cultural.

  Si no et vols perdre el Barcelona Districte Cultural, vols descobrir qui són els nostres artistes i també estar al cas de totes les cites que et proposem, subscriu-te al butlletí electrònic i rebràs tota la informació a la teva bústia de correu.

  Web Barcelona Districte Cultural

 • Informació de les activitats i exposicions del Museu del DissenyWeb Museu del Disseny de Barcelona

  Informació de les activitats i exposicions del Museu del Disseny

  Informació de les activitats i exposicions que organitza o en les que col·labora el Museu del Disseny. Exposicions, conferències, activitats en família, escolars i moltes coses més.

  Web Museu del Disseny de Barcelona

 • Butlletí mensual de l’activitat del Disseny Hub Barcelona, centre de referència del disseny a la ciutat.Web Disseny Hub Barcelona

  Butlletí mensual de l’activitat del Disseny Hub Barcelona, centre de referència del disseny a la ciutat.

  En aquest butlletí trobareu les conferències, tallers i exposicions vinculats al món del disseny impulsats per les entitats que formen el Disseny Hub.

  Vols rebre el butlletí? Web Disseny Hub Barcelona.


Politica de privacitat

He llegit i accepto el següent avís legal: D‘acord a la normativa vigent de protecció de dades us informem que les vostres dades personals seran tractades per l’Ajuntament de Barcelona amb la finalitat de Gestionar la tramesa d'informació regular sobre l'activitat municipal, legitimada d’acord amb el vostre consentiment, de la que podeu trobar tota la informació a l’enllaç: tractament 0162 – Gestió d’informació regular sobre l’activitat municipal.

Tret d’obligació legal, les vostres dades no seran cedides a tercers i seran eliminades un cop complertes les obligacions legals derivades de la gestió sol•licitada. Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les vostres dades, així com altres drets establerts per la normativa de protecció de dades.

En informar el camp de correu electrònic o telèfon mòbil, autoritzeu a rebre comunicacions directament relacionades amb la finalitat indicada en virtut del compliment amb la Llei de Serveis de la Societat de la Informació 34/2002 d’11 de juliol.

Podeu consultar informació addicional sobre aquest tractament i protecció de dades a: http://ajuntament.barcelona.cat/protecciodades